Variabele Data Printing en crossmediaal

DSB printservice is dé specialist in gepersonaliseerd printwerk. En dat gaat verder dan het toevoegen van NAW-gegevens. Wat dacht je van afwisselende berichten die zijn afgestemd op de interesses van de ontvanger? Kleine moeite, groot effect! Maar een boodschap wordt pas écht versterkt als meerdere mediakanalen tegelijkertijd ingezet worden. Kanalen die perfect op elkaar aansluiten. Door jarenlange ervaring en kennis van het vak kan DSB Printservice je voorzien van het beste advies. En daar is geen groot budget voor nodig!

Uw persoonlijke team

Ons team is in staat om bij elke opdracht weer boven zichzelf uit te stijgen waar het aankomt op service en klanttevredenheid.

Lewis is de initiatiefnemer van DSB. Door zijn gedrevenheid en doorzettings-vermogen staat DSB Printservice daar waar het nu staat. Namelijk op het punt om de gehele regio te bedienen!

Chantal staat aan de zijde van Lewis. Zij zorgt voor het klantcontact en heeft de overview op de planning. Deze wordt met strakke doch vriendelijke hand uitgevoerd en gevolgd.

De kracht achter het beeldscherm en onze geavanceerde print en laserunits is Mark. Daarnaast zoekt Mark steeds naar nieuwe mogelijkheden en producten om de klant optimaal te bedienen.

Overal waar hulp nodig is, verschijnt Riet. Zonder haar loopt het een stuk minder soepel. Riet is, zeg maar, de Jan Wouters van DSB Printservice. Onzichtbaar maar onmisbaar!